RESERVE

U zoekt :

NIEUWS

De camping opent 07/04/17.

Zie onze 2017 prijzen!

TWITTER

Zwembad

Geniet van een vakantie aan het water in het Yelloh ! Village Panorama du Pyla. Een mooi fijn zandstrand zonder golven, een bewaakt strand in de buurt, een zwemparadijs met verwarmd zwembad, peuterbad en glijbaan garanderen je een verfrissende vakantie.

Ons zwembad en ons zwemparadijs

In het centrum van het campingdorp kan je terecht voor volop waterpret: 3 verwarmde zwembaden, een verwarmd bad voor de kinderen en een verwarmd peuterbad, een jacuzzi, een sauna en een waterglijbaan van 47 m lang! Je kan lekker relaxen op de ligzetels op de 1500m² houten terras rond de zwembaden.

Vlakbij het strand


Vanop de camping kom je via een weg van ongeveer 100 meter lang bij een zee zonder golven aan een fijn zandstrand. Hier kan je in alle veiligheid zwemmen, zonnebaden, zandkastelen bouwen of vissen. Iedere dag wat anders voor jou en je gezin.

Zwemlessen

Schrijf je in voor de zwemlessen van Philippe! Op het programma: zwemles, perfectionering van de 4 zwemstijlen en reddingsinitiatie. In juli en augustus ben je alle dagen welkom van 9u tot 13u. Sessie van 30 minuten: 10€ Forfait 10 sessies: 95€
Reserveren kan aan het onthaal van de camping (telefonisch op 05.56.22.10.44) of ter plaatse bij Philippe (06.82.36.50.64).

Buiten het hoogseizoen: op afspraak.