RESERVE

U zoekt :

NIEUWS

Internet reserveringen voor 2018 vanaf 02/11/17 !

De camping opent 06/04/18

Zie onze 2018 prijzen!

Camping Dune du Pyla in Frankrijk

Welkom in het Yelloh Village Panorama du Pyla!
De camping ligt verscholen in een dennenbos aan de voet van de Dune van Pyla, een geklasseerde nationale site. Je zal versteld staan van het uitzicht: het Bassin d’Arcachon, de Banc D’Arguin, de Dune du Pyla en de bossen van de Landes. Je kan hier verblijven in huuraccommodaties –sommige met een onmetelijk uitzicht over zee- of op schaduwrijke kampeerplaatsen met zicht op zee. Je voelt je hier zeker thuis in de gezellige en familiale sfeer.
Je beleeft hier een onvergetelijke tijd tussen zee en hemel in het hartje van een dennenbos van 15 hectare, ver van het lawaai van de stad en de straat. Kom samen met je gezin of met vrienden genieten van een ongerepte natuur.
Onze camping biedt je al het nodige comfort: verwarmde zwembaden met waterglijbaan, Aquasplash' en zonneterras van 1200 m², spelletjes en club voor de kinderen, kruidenier, bar, restaurant, crêperie, ... Verder worden sportieve, ludieke en gevarieerde activiteiten voorgesteld, het hele seizoen lang, zowel voor de allerkleinsten als voor de grootsten.

Voor de kerstvakantie, de receptie is buitengewoon gesloten van 21/12/18 tot 08/01/19.