De animatie

Onze animatoren organiseren de hele dag door animaties en activiteiten voor de kinderen van alle leeftijden. Samen met je gezin kan je ook profiteren van de kwaliteitsvolle infrastructuren van de camping, zoals het zwemparadijs met de verwarmde zwembaden, zijn kinderspeelplaatsen met glijbanen, apenbrug, ... Voor de allerkleinsten is er een speciaal ingerichte speeltuin.

De kinderclub voor de 5- tot 12-jarigen

Onze animatoren stellen ludieke activiteiten voor, zoals origami, knutselen met zoutdeeg, pottenpakken, grime, schilderen, kinderspektakels en sport (voorbeeld: mini-olympiades, midgetgolf, teamsporten, schattenjacht, .... En natuurlijk is er ook nog de kinderspeeltuin (glijbaan, schommels,...).

Tijdens de activiteiten krijgen je kinderen de kans onze uitzonderlijke omgeving beter te leren kennen: de duin, de oceaan, de getijden, het bassin, het bos. En dit alles al spelend: schattenjacht, voorbereiding van optredens, tekenateliers, verkenning van de duin en het bos, enz.

Je kleintjes

Het gelach van je kindjes wanneer onze mascotte “Pano de eekhoorn” langskomt, ons zwemparadijs met de 'Aquasplash, zorgen voor mooie vakantieherinneringen. Hop! Het water in!
En dan is er nog de speeltuin met schommels, ...

Yelloh! Teens (in juli en augustus)

De groteren kunnen deelnemen aan sporttoernooien: tennis beachvolleybal, tafeltennis, enz. en profiteren van de basketring.

De hele dag door kunt u zich vermaken tijdens onze sportactiviteiten en toernooien (tennis, voetbal, basketbal, petanque, aquaerobics, enz.) en ook genieten van momenten van ontspanning (yoga, wandelingen op de Dune, aperitiefspelletjes, dansinitiaties, karaoke, concerten, shows, enz.)

2023 -> 100% campings: open van 1 juli tot 18 september 2023! Plaatsen reserveren beschikbaar!
Lees meer

Beschikbaarheid :

Beschikbaarheid en reservering Online betaling
Yelloh village

Yelloh! Village Panorama du Pyla ****
Grande Dune du Pilat - Route de Biscarrosse
33115 Pyla sur Mer - Bassin d'Arcachon - Gironde
Gironde - France
Tél : 05 56 22 10 44 - E-mail : mail@camping-panorama.com

Situation du camping sur la dune du Pyla près du bassin d'Arcachon

Dichtbij de camping, ontdek de omgeving van de Dune du Pilat

Lees meer
Vacances sur la dune du Pilat près d'Arcachon