Underholdning

Rundt omkring svømmebassinet og feriebyens bar kan I udføre alle de aktiviteter, vore ledere tilbyder. Udlejningsboligerne og campingpladserne ligger så langt fra underholdningsområdet, at jeres fred og ro ikke bliver forstyrret.

Vore dynamiske ledere trækker jer med i solens rytme: I vil kunne deltage i muskelopvågning, vandgymnastik, kreative værksteder, sportsturneringer (tennis, petanque, beachvolley, vandpolo...) og slutte af med en dans om aftenen i feriebyens bar. Der er også solbadning og lediggang på programmet på vore fine sandstrande (med eller uden bølger) eller de 1500 m2 træterrasser til solbadning ved svømmebassinerne. Der venter jer også en sauna og to jacuzzier til glæde for jeres velvære.

Jeres børn og unge

Vore ledere tilbyder børn i alle aldre underholdning og aktiviteter hele dagen. Hele familien kan også nyde godt af campingpladsens kvalitetsinfrastruktur, uanset om det gælder vandområdet med de opvarmede svømmebassiner, vandrutschebanen eller legeområdet med det oppustelige slot, rutschebaner, abebro, tornado... og til de mindste et specielt indrettet legeområde.

Børneklubben for de 5-12 årige

Vore ledere tilbyder aktiviteter og legeunderholdning som origami, trylledej, pottemageri, sminkning, maling, børneforestilling..., sportsunderholdning (eksempel: Mini-olympiader, minigolf, holdsport, skattejagt...), for ikke at forglemme legeområdet til børn (rutschebane, vipper...). Under aktiviteterne giver vi jeres børn mulighed for at lære vores usædvanlige ramme at kende: Klitten, havet, tidevandet, bassinet, skoven. Og det hele mens de morer sig: Skattejagt, forberedelse af forestillinger, tegneværksteder, på opdagelse i klitten og skove, osv.

Jeres mindste

Jeres børns latter, når de møder vores maskot "egernet Pano", vort vandland med to soppebassiner, specielt indrettet til de mindste (30 og 50 cm med en lille rutschebane og vandstråler) gør det muligt for familien at skabe de smukkeste minder fra jeres ferie. Kom! Så skal vi bade! Glem heller ikke legeområdet med vipper, rutschebane og oppusteligt slot...

Yelloh! Teens

De største børn kan deltage i sportsturneringer inden for tennis, beach volley, bordtennis, osv...., og nyde basketball. Om aftenen tilbyder vores leder lege, quiz, karaoke, koncert, forestillinger... efterfulgt af aftenunderholdning.

Godt nyt: campingpladsen vil være åben fra 1. juli til 18. september 2023!
Lær mere

Tilgængelighed :

Tilgængelighed og reservation Online payment
Camping Village du Panorama du Pyla sur le Bassin d'Arcachon

Yelloh! Village Panorama du Pyla ****
Grande Dune du Pilat - Route de Biscarrosse
33115 Pyla sur Mer - Bassin d'Arcachon - Gironde
Gironde - France
Tél : 05 56 22 10 44 - E-mail : mail@camping-panorama.com

Situation du camping sur la dune du Pyla près du bassin d'Arcachon

I nærheden af campingpladsen kan du opleve Dune du Pilats omgivelser

Lær mere
Vacances sur la dune du Pilat près d'Arcachon