Omkringliggende byer og landsbyer

Arcachon


Dette er badebyen i Arcachon-bækkenet. Stranden strækker sig over ca. 800 meter med to badebroer (Jetée Thiers og Jetée Pierre Lataillade). Marinaen er den eneste dybvandshavn i Arcachon-bassinet. La Ville d'Hiver er en bemærkelsesværdig samling af middelklassevillaer fra det 19. og tidlige 20. århundrede, et utroligt arkitektonisk paradis.

Guidede ture i Arcachon og vintersportsstedet er tilgængelige hele året rundt.

Arcachons turistkontor: +33(0)5.57.52.97.97 eller www.arcachon.com/ eller www.bassin-arcachon.com/nos-villes-et-villages/arcachon

La Teste de Buch


Dette er den største kommune i Arcachon-bækkenet. Her finder du masser af butikker og et stort kommunalt marked, der er åbent hver dag undtagen mandag. Du kan gå dejlige ture langs kysten, i Pyla-distriktet og saltmarsken, og ved østershavnen, hvor du kan smage østers i et af de mange skure.

Oplev også Cazaux, kommunen La Teste de Buch, og især dens sø, hvor du kan svømme i fuld sikkerhed med dine børn, og oplev de mange restauranter i strandkanten.

Cap Ferret


Cap Ferret er en sandtange på spidsen af Arcachon-bassinet og var oprindeligt en fiskerlandsby. Cap Ferret er et malerisk fredet sted og har en elegant side med villaer gemt bag fyrretræer og en traditionel side med østershavne med smukke træhytter malet i lyse farver, som f.eks. landsbyen L'Herbe. Kravl op i fyrtårnet (53 meter, 258 trin) for at få en storslået udsigt over Arcachon-bugten, eller tag det lille tog fra stranden ved havet til odden (www.petittrain-capferret.com).

Guidede ture til Cap Ferret-fyrtårnet tilbydes hele året rundt.

Lège-Cap Ferret Turistkontor: +33(0)5.56.03.94.49 eller www.lege-capferret.com eller www.bassin-arcachon.com/nos-villes-et-villages/lege-cap-ferret

Sådan kommer du til Cap Ferret:

Shuttlebus fra campingpladsen hver dag i juli og august (www.bateliers-arcachon.com/navettes/dune-pilat-cap-ferret/).
I andre perioder: afgang fra Arcachon, 14 km fra campingpladsen (www.bateliers-arcachon.com/navettes/arcachon-cap-ferret/).

Gujan Mestras og dens østershavne


Gujan-Mestras er østersdyrkningens hovedstad i Arcachon-bugten. Du kan besøge Maison de l'Huître i Port de Larros, hvor du kan lære om de forskellige stadier af østersdyrkning og østershandel, samt østersdyrkernes hytter.

Dette er den perfekte lejlighed til at gå eller cykle en tur langs kyststien, der forbinder de 7 havne i Gujan-Mestras. Guidede ture til østershavnene er tilgængelige hele året rundt.
Gujan-Mestras' turistkontor: +33(0)5.56.66.12.65 eller www.gujanmestras.com eller www.bassin-arcachon.com/nos-villes-et-villages/gujan-mestras/

Bordeaux


Hvad kunne være nemmere end at tilbringe en dag i Bordeaux og opdage byens historiske arv? Busser og tog kører dig direkte til Bordeaux station. Lige overfor stationen venter Bordeaux-sporvognen på at tage dig til Bordeaux' historiske centrum: Place de la Bourse, Grand Theatre, Girondins-fontænen, Place des Quinconces, de offentlige haver, Quai des Chartrons, Saint André-katedralen, Rue Saint Catherine (den ideelle shoppinggade) og mange andre turistattraktioner... Der er mulighed for guidede ture i Bordeaux.

Bordeaux Turistkontor : +33(0)5.56.00.66.00 ou bordeaux-tourisme.com ou www.visiter-bordeaux.com ou www.bassin-arcachon.com/escapade-bordelaise/

Gode nyheder! Bookinger for 2024 er nu åbne! Standpladser og hytter!
Lær mere

Tilgængelighed :

Tilgængelighed og reservation Online payment
Yelloh village

Yelloh! Village Panorama du Pyla ****
Grande Dune du Pilat - Route de Biscarrosse
33115 Pyla sur Mer - Bassin d'Arcachon - Gironde
Gironde - France
Tél : 05 56 22 10 44 - E-mail : mail@camping-panorama.com

Situation du camping sur la dune du Pyla près du bassin d'Arcachon

I nærheden af campingpladsen kan du opleve Dune du Pilats omgivelser

Lær mere
Vacances sur la dune du Pilat près d'Arcachon