RESERVE

U zoekt :

NIEUWS

Internet reserveringen voor 2018 vanaf 02/11/17 !

De camping opent 06/04/18

Zie onze 2018 prijzen!

De animatie

Onze animatoren organiseren de hele dag door animaties en activiteiten voor de kinderen van alle leeftijden. Samen met je gezin kan je ook profiteren van de kwaliteitsvolle infrastructuren van de camping, zoals het zwemparadijs met de verwarmde zwembaden, de waterglijbaan of de speeltuin met springkasteel, glijbanen, apenbrug, tornado, ... Voor de allerkleinsten is er een speciaal ingerichte speeltuin.

De kinderclub voor de 5- tot 12-jarigen

Onze animatoren stellen ludieke activiteiten voor, zoals origami, knutselen met zoutdeeg, pottenpakken, grime, schilderen, kinderspektakels en sport (voorbeeld: mini-olympiades, midgetgolf, teamsporten, schattenjacht, .... En natuurlijk is er ook nog de kinderspeeltuin (glijbaan, schommels,...).
Tijdens de activiteiten krijgen je kinderen de kans onze uitzonderlijke omgeving beter te leren kennen: de duin, de oceaan, de getijden, het bassin, het bos. En dit alles al spelend: schattenjacht, voorbereiding van optredens, tekenateliers, verkenning van de duin en het bos, enz.

Je kleintjes

Het gelach van je kindjes wanneer onze mascotte “Pano de eekhoorn” langskomt, ons zwemparadijs met twee peuterbaden, speciaal ontworpen voor de allerkleinsten (30 en 50 cm met een kleine glijbaan en waterstralen) zorgen voor mooie vakantieherinneringen. Hop! Het water in! En dan is er nog de speeltuin met schommels, glijbaan en springkasteel,...

Yelloh! Teens (in juli en augustus)

De groteren kunnen deelnemen aan sporttoernooien: tennis beachvolleybal, tafeltennis, enz. en profiteren van de basketring of het skatepark. ’s Avonds stelt onze animator spelletjes, kwissen, karaoké, concerten, optredens, ... voor, gevolgd door een fuifje.